torsdag 15 januari 2015

Rullarsvings första pass

Det blev Stefan och Marco som fick inleda historiens första rullarsvingspass. Femminutersronder och lite snack i vilan. Slutligen blev det fem ronder och två trötta medtränande som gick hem nöjda.

Varför just en submission wrestling klubb när det finns många andra? Den frågan är det många som har ställt när buzzet om klubben har startat. Tanken är att skapa en klubb fri ifrån kampsportens jargong och attityder. Du ska inte komma till träningen med oron över hur det kommer att gå idag eller behöva förtjäna din plats i gruppen. Syftet med klubben är att samla människor  kring det gemensamma intresse att rulla. När människor finner något roligt kommer utveckling som en naturlig del av processen där alla ger varandra något under tiden. Det vi testar med Rullarsving är att kunna behålla lusten och skapa en klubb som styrs i en platt organisation, där allas röst spelar roll och där varje individ är delaktig i att skapa klubbens profil och atmosfär.

Ett tydligt exempel på hur vi gillar att rulla är videon nedan. Två av Brasiliansk Jiu-jitsus giganter, Leo Vieira och BJ Penn i en väldigt avslappnad rullning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar